B&B - Casa Alegria

Homebase for discovering authentic Cape Vert

Familie Suite The Emperor (appartement)

Kamerprijs € 110,= per nacht voor 2 personen

Kamerprijs € 130,= per nacht voor 3 personen

Kamerprijs € 160,= per nacht voor 4 personen
inclusief uitgebreid ontbijtbuffet


(inclusief boekingskosten, toeristen- en milieubelasting)


Een zeer ruim appartement (60 m2) met eigen badkamer, een woonkamer en 2 slaapkamers. Deze Suite op de bovenste verdieping heeft een buiten met zitje en een eigen fly-over naar het grote dakterras. Het thema van dit appartement is "African Beauty" waarbij Afrikaanse kleuren  subtiel zijn doorgevoerd in het linnengoed en de aankleding. 

Deze familie Suite is door de 2 slaapkamers zeer geschikt voor een familie met kinderen (v.a. 8 jaar welkom bij ons) of een vriendenstel.
De Emperor heeft een kitchenette, en is van alle gemakken voorzien (kookplaat, koelkast, afwasmachine, servies, bestek, senseo apparaat, magnetron, etc).  

Bij de prijs inbegrepen is het zeer uitgebreide ontbijtbuffet, dat dagelijks geserveerd wordt op het dakterras tussen 08.00 en 10.00 uur. Hier kunt u ook een lunchpakket bereiden om mee te nemen voor een mooie hiking tocht.

De suite wordt elke dag schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken. In uw badkamer heeft u gratis de beschikking over bad- en doucheprodukten, diverse shampoo's, luxe bodyproducten, verzorgingscreme's en parfums.