B&B - Casa Alegria

Homebase for discovering authentic Cape Vert

Boekingsbeleid

Nadat uw een verblijfsdatum en kamer heeft gereserveerd ontvangt u van B&B Casa Alegria informatie over de beschikbaarheid, een bevestiging en een gespecificeerde factuur.

Uw gereserveerde verblijf (mits beschikbaarheid bevestigd) is definitief na ontvangst van uw betaling. 

Bij boekingen binnen 30 dagen voor aankomst dient de factuur gelijk per bank te worden betaald. Bij boekingen langer dan 30 dagen voor aankomst bij B&B Casa Alegria, dient 50% van het reserveringsbedrag na ontvangst van de factuur per bank te worden voldaan en de resterende 50% bij aankomst. U ontvangt vanzelfsprekend altijd een bevestiging van uw vooruitbetaling.

Voor het direct reserveren van een verblijf in B&B Casa Alegria, via deze site, worden geen extra reserveringskosten in rekening gebracht. Reisorganisaties (Booking.com/Tripadvisor rekenen wel reserveringskosten); hiervoor is B&B Casa Alegria niet verantwoordelijk.

Voor het verblijven bij een hotel/pension/B&B hanteert Kaapverdië een toeristen- en milieubelasting. Deze bedraagt € 2,50 per persoon, per nacht. Dit bedrag zal ook op de factuur vermeld worden.

Voor uw vertrek ontvangt u per mail een uitgebreid document met informatie en "tips & trics" over uw verblijf, het eiland, bezienswaardigheden, restaurants, etc.

Borg

Per boeking wordt € 20,= borg in rekening gebracht (ter plekke te voldoen). Na controle van uw verblijf tijdens het uitchecken, zal wanneer er geen bijzonderheden zijn (vernieling, verlies sleutels, etc) het bedrag bij het uitchecken aan u terugbetaald.

Annuleren

Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen, dient u dit spoedig (schriftelijk per mail) aan ons te melden. Na bevestiging door B&B Casa Alegria is de annulering definitief.

  • Bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst geen restitutie van het boekingsbedrag.
  • Bij annulering binnen 45 dagen voor aankomst 50% restitutie van het boekingsbedrag.
  • Bij annulering binnen 60 dagen voor aankomstdatum 100% restitutie van het boekingsbedrag min € 25,= kosten.

Aansprakelijkheid

B&B Casa Alegria is niet aansprakelijk voor:

  • Latere aankomst door vertraging tijdens uw reis (vlucht etc.); geen restitutie van dagkosten.
  • Stroomstoring en overmacht door weersomstandigheden tijdens uw verblijf.
  • De gast ontvangt bij aankomst 4 sleutels (hek/huis/kamer/kluis). Bij verlies van sleutels wordt € 25,= per sleutel in rekening gebracht (ter plaatse te voldoen of inhouding van borg). Als gast bent u zelf verantwoordelijk voor bewaring van de sleutels en het correct afsluiten van kluis, kamer en huis. 

 Aankomst en vertrek

  • Op de dag van aankomst kunt u uw verblijf gebruiken vanaf 12.00 uur
  • Op de dag van vertrek dient uw verblijf om 11.00 vrij te zijn. 
  • Bij het verlaten van uw verblijf dient u het tijdstip voor na-controle, van tevoren, te bespreken met onze medewerkers. Na de eindcontrole van uw kamer, zorgt de medewerker voor akkoord van borgafhandeling.