B&B - CASA ALEGRIA

Homebase for discovering authentic Cape Vert

Welkom...

...... bij B&B Casa Alegria op het schitterende eiland Santiago.

Voor wie het echte kaapverdië wil leren kennen, is een vakantie op Santiago zeer de moeite waard. Gigantische bergen, met kilometers wandelroutes, schitterende dalen met fruitbomen en suikerriet, idyllische authentieke dorpen, prachtige stranden en de échte Kaapverdische cultuur.


Santiago: een eiland om te hiken, te surfen, te wandelen, off road te rijden, kleurrijke markten te bezoeken of om gewoon zalig te luieren op het strand.

Santiago: het meest diverse eiland van Kaapverdië.En de uitvalsbasis voor deze ontdekkingstocht begint bij B&B Casa Alegria in Tarrafal!


Bij Kaapverdië denk je al gauw aan zon, zee, strand. Dit is ook zeker een van de kwaliteiten die Santiago biedt.Maar dit grootste Kaapverdische eiland kent ook prachtige groene valleien, een bergachtig binnenland en uitgestrekte velden met bananenplantages. Santiago is een eiland met een enorm aanbod voor strand- als cultuur-, wandel- en natuurliefhebbers. Op dit eiland vind je nog de rust en gezelligheid van de lokale bevolking. Het massa toerisme heeft dit Kaapverdische eiland, gelukkig nog niet ontdekt.

In het noorden van het eiland vind je de mooiste stranden van het eiland, en.. onze Luxe B&B Casa Alegria en B&B Villa Alegria.

Ons uitgangspunt voor het verwennen van onze gasten is om kwaliteit en luxe te mengen met het "Afrika" gevoel, wat je op het eiland krijgt. Tenslotte verdient onze gast een "welverdiende" vakantie, maar hoeft hier niet mee in te leveren aan luxe bij een overnachting.


B&B Casa Alegria bevindt zich in de wijk Ponta d'Atum. Op een brede laan in een wijk die nog in ontwikkeling is, maar wel het meest rustige en ruimtelijke gebied van de stad, op 3 minuten lopen vanaf de schitterende rotsen met uitzicht op de Atlantische Oceaan, 5 minuten vanaf het stranden van Tarrafal en 5 minuten van het centrum van Tarrafal, waar ook de leuke restaurantjes en winkeltjes gevestigd zijn. De sfeer in de wijk geeft de typisch Kaapverdische "langzaam-aan" instelling weer; waardoor u de cultuur leert kennen, maar met toch de luxe van een verdiend vakantiegevoel.


Wij hopen dat u na het lezen, enthousiast bent geworden over onze B&B Casa Alegria, en zien u graag om u een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Misschien hebben wij het genoegen u zelf te mogen ontmoeten en wellicht met onze "Santiago Excursie" op plekken te laten komen, waar zelfs de eilanders nog nooit geweest.


Bezoek ook eens onze website

van:

Onze kracht:

gratis uitgebreid ontbijtbuffet

Our strength:

free extended breakfastbuffet

Onze kracht:

hygiëne, schoon & fris

Our strength:

hygene, clean & tidy

Onze kracht:

van alle gemakken voorzien

Our strength:

fully equipped

Onze kracht:

mooie privé badkamers

Our strength:

beautiful private bathrooms

Onze kracht:

speciaal gedecoreerde kamers

Our strength:

special decorated rooms

Onze kracht:

gezellig lounge dakterras

Our strength:

easy lounge roof terrace

Onze kracht:

de gratis lunch kan mee...

Our strength:

free lunch to take ....

Onze kracht:

onze gasten verwennen en laten kennis maken met alles wat dit schitterende eiland te bieden heeft (hiken, biken, rust, natuur, cultuur, zon, zee, strand, surfen, duiken, varen, en nog veel meer

Our strength:

pamper our guests and introduce them to everything this beautiful island has to offer (hiking, biking, tranquility, nature, culture, sun, sea, beach, surfing, diving, boating, and much more

Onze kracht:

respect voor cultuur & natuur

Our strength:

respect for culture & nature

Onze kracht:

geniet van het leven ....

Our strength:

enjoy life...

Locatie Casa Alegria

Wij spreken/We speak/Wir sprechen: